Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek rahata kavuşacağına, borçların artacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, mevki kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments