Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini yakmak

Rüyada birinin elini yakmak

Rüyada birinin elini yakmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin elini yakmak gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Rüyada gelinin eline kına yakmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el feneri yakmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde ateş yakmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eline kına yakmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada iki ele kına yakmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments