Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinden birşey almak

Rüyada ölünün elinden birşey almak

Rüyada ölünün elinden birşey almak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, elindekileri de yitireceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinden birşey almak gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinden tutmak psikolojik olarak toparlanacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bekarsa evleneceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elinden et almak duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinden süt içmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden para almak koltuğunun da yükseleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü elinden su içmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinden ekmek almak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments