Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin el salladığını görmek

Rüyada birinin el salladığını görmek

Rüyada birinin el salladığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin el salladığını gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada balkondan el sallamak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerine el sallamak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse el sallamak solan yüzünün güleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine el sallamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada el sallamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, başarıları ile konuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye el sallamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments