Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan el sallamak

Rüyada balkondan el sallamak

Rüyada balkondan el sallamak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan el sallamak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada balkondan el sallamak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada trene el sallamak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada gemiden el sallamak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye el sallamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsten el sallamak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüse el sallamak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine el sallamak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarısız olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments