Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga dövüş görmek

Rüyada kavga dövüş görmek

Rüyada kavga dövüş görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Rüyada kavga dövüş gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada kavga dövüş etmek büyük kayıplara uğrayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga dövüş görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, insanlara yardım edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak dişe diş savaşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dövüş izlemek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dövüş ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments