Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa dövüşü görmek

Rüyada boğa dövüşü görmek

Rüyada boğa dövüşü görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına inanılır.

Rüyada boğa dövüşü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada boğa dövüşü görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Rüyada dövüş etmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, bereketli işler yapılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada dövüşçü olmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada dövüş izlemek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada at dövüşü görmek batıl amele, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok hayırlı insan olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments