Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dolandırıldığını görmek

Rüyada birinin dolandırıldığını görmek

Rüyada birinin dolandırıldığını görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada birinin dolandırıldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada ağa dolanmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet eder.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada ipe dolandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada yılan dolandığını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dolandırıcılık yapmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments