Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağa dolanmak

Rüyada ağa dolanmak

Rüyada ağa dolanmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ağa dolanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ağa dolanmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Rüyada ali ağaoğluunu görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret eder.

Rüyada ağarmış sakal görmek ortağından ayrılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçlarını ağarmış görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ağarmış saç görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, zengin olunacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını ağarmış görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ağa takılmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçını ağarmış görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments