Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabalık temizlemek

Rüyada alabalık temizlemek

Rüyada alabalık temizlemek kazancının epey düşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada alabalık temizlemek gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada alabalık temizlemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada derede alabalık tutmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş alabalık görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada büyük alabalık görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, önünü açacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük alabalık yakalamak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alabalık yemek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada canlı alabalık görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments