Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı alabalık görmek

Rüyada canlı alabalık görmek

Rüyada canlı alabalık görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, bereketli günler geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Rüyada canlı alabalık gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada canlı alabalık görmek kısmetlerin azalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada alabalık yakalamak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada pişmiş alabalık görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Rüyada alabalık tutmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede alabalık görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada büyük alabalık görmek zorlukların geride kalacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı alabalık görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada alabalık havuzu görmek şifa ve ilaç bulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments