Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabalık yemek

Rüyada alabalık yemek

Rüyada alabalık yemek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada alabalık yemek gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada alabalık yemek kendi işini kurup başına geçeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada alabalık temizlemek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada derede alabalık tutmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kucaklaşacağına yorulur.

Rüyada alabalık satın almak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış alabalık görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alabalık havuzu görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada alabalık tutmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulur.

Rüyada canlı alabalık görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments