Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alabalık yakalamak

Rüyada büyük alabalık yakalamak

Rüyada büyük alabalık yakalamak günah işlemeyi terk edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada büyük alabalık yakalamak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada büyük alabalık yakalamak kötü günlerin arkada kalacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada alabalık yakalamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük alabalık görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Rüyada derede alabalık görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada alabalık tutmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Rüyada canlı alabalık görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada alabalık havuzu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada alabalık temizlemek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments