Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede alabalık tutmak

Rüyada derede alabalık tutmak

Rüyada derede alabalık tutmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerinin çok iyi olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede alabalık tutmak gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Rüyada derede alabalık tutmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede alabalık görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada alabalık tutmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş alabalık görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada büyük alabalık yakalamak yeni bir iş olanağı yakalamaya, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada alabalık havuzu görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada alabalık görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada alabalık satın almak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments