Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek güzel günler için çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, üzeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı benekli alabalık gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı alabalık görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı alabalık görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada alabalık temizlemek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada alabalık satın almak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada kızarmış alabalık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada alabalık sürüsü görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş alabalık görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments