Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alabalık görmek

Rüyada büyük alabalık görmek

Rüyada büyük alabalık görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük alabalık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada büyük alabalık yakalamak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada büyük alabalık görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı alabalık görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada alabalık yakalamak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada alabalık satın almak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada alabalık tutmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada alabalık görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments