Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek yaladığını görmek

Rüyada köpek yaladığını görmek

Rüyada köpek yaladığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayır getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada köpek yaladığını gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada köpek yaladığını görmek güvensizliğini yeneceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ailesinin de büyük olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, büyük zararlar getireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek huzurun kaçacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada eşini yalamak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada koyunun yaladığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments