Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz yalamak

Rüyada tuz yalamak

Rüyada tuz yalamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geri planda kalacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuz yalamak gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada tuz yalamak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada kendi göğsünü yalamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada avuç yalamak uykusuz geceler yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada boyun yalamak verimliliğinin de artacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada makat yalamak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, geçiminin güçleşeceğine delalettir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yüz yalamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments