Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil emmek

Rüyada dil emmek

Rüyada dil emmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada dil emmek gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada birinin dilini emmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil emmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, de zenginliğe kavuşacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada şeker emmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadından süt emmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada memeden emmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada anneyi emdiğini görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada annenin memesini emmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini emdiğini görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments