Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihirli şeyler görmek

Rüyada sihirli şeyler görmek

Rüyada sihirli şeyler görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada sihirli şeyler gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada sihirli şeyler görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sihirli küre görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Rüyada sihir yapmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihir büyü görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, canının sağ olacağına, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sihirli yüzük görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine inanılır.

Rüyada büyü sihir görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments