Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihir yapmak

Rüyada sihir yapmak

Rüyada sihir yapmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada sihir yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada sihir yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sihirli küre görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli yüzük görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihir büyü görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine inanılır.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyü sihir görmek kurtuluşu bulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek şeytanın aklına uyacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments