Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada al basmak

Rüyada al basmak

Rüyada al basmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada al basmak gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Rüyada al basmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Rüyada helva basmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada tuvaleti su basmak başarı için yılmadan çalışılacağına, kazancın her daim artacağına, onun her zaman başında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan üstüne basmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ete basmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kayaya basmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments