Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaya basmak

Rüyada kayaya basmak

Rüyada kayaya basmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinin karışacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kayaya basmak gördüyseniz:

  • Normal koşulların dışında eğilimler problemler yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kayaya basmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayayı kırmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalık görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek kayalık görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan düşmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev kaya görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yolda kaya görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada havada kaya görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments