Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan üstüne basmak

Rüyada yılan üstüne basmak

Rüyada yılan üstüne basmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan üstüne basmak gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada yılanın üstüne basmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan üstüne basmak herkesin yardımına koşacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Rüyada yılanların üstüne basmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivin üstüne basmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Rüyada farenin üstüne basmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne basmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne basmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, başarıların çoğalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun üstüne basmak kazançlı işlere girileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments