Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun aktığını görmek

Rüyada burnunun aktığını görmek

Rüyada burnunun aktığını görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada burnunun aktığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada sürekli burnunun aktığını görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun aktığını görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına inanılır.

Rüyada burnun aktığını görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak sıkıntı yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments