Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan balık aktığını görmek

Rüyada musluktan balık aktığını görmek

Rüyada musluktan balık aktığını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, eşlerinin kapanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada musluktan balık aktığını gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek başarılarının kalıcı olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akmayan musluk görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada musluktan çamur aktığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments