Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak keçi görmek

Rüyada ak keçi görmek

Rüyada ak keçi görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak keçi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada ak keçi görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçiden süt sağmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek aradığı çareleri bulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Rüyada keçinin yavruladığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, onu darda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçisi avlamak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada insan şeklinde keçi görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments