Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek

Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek

Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, nimetin ve kazancın artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamur aktığını gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden süt aktığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet eder.

Rüyada su akmayan çeşme görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments