Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hak yemeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek malvarlığının artacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments