Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz erkek gömleği giymek

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulur.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunlar altında ezileceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments