Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, gelirinden yana memnun olacağına işarettir.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek makbul olmayan işler yapacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments