Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek zor bir dönem geçirileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, her geçen gün sorunların artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek güzel evlatlar yetiştireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yeni planlar yapacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments