Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ele geçen kazancın artacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ticaret hayatına atılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments