Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, sorunlarının sürekli artacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kanat görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek sıkıntıların azalacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tavuk kanat yemek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek variyet sahibi olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kanat görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments