Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin kanadığını görmek

Rüyada ellerinin kanadığını görmek

Rüyada ellerinin kanadığını görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ellerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada elin kanadığını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada elini kanadığını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı geyik görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada avucunun kanadığını görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments