Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını öpmek

Rüyada birinin başını öpmek

Rüyada birinin başını öpmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, eşlerin boşanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada birinin başını öpmek gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada birinin başını öpmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmak öpmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını öpmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada baş öpmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan başını ezmek oldukça uzun bir yolculuğa, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kucağına başını koymak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments