Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş öpmek

Rüyada baş öpmek

Rüyada baş öpmek yaptığı işte sivrileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sebep olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada baş öpmek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada baş parmak öpmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başını öpmek koltuğunun da yükseleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başını öpmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş öpmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek iyi şeyler yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında sarık görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments