Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başını öpmek

Rüyada sevdiğinin başını öpmek

Rüyada sevdiğinin başını öpmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret etmektedir.

Rüyada baş öpmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına inanılır.

Rüyada başını öpmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin başını öpmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada baş parmak öpmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin başını sevmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada atın başını sevmek hayatının iyileşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments