Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını öpmek

Rüyada başını öpmek

Rüyada başını öpmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin rahat nefes alacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını öpmek gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada baş öpmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmak öpmek günahlarından tövbe etmeye, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek inancının zayıflayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada birinin başını öpmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüntülerin daha da artacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada başını öpmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Rüyada başını örtmeyi unutmak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yoğun stres altında kalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa silah dayamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments