Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına başını koymak

Rüyada kucağına başını koymak

Rüyada kucağına başını koymak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada kucağına başını koymak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada kucağına başını koymak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada başını birinin kucağına koymak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada başını koymak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya alamet etmektedir.

Rüyada başını omzuna koymak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel günler geçireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna başını koymak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını dizine koymak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını omuzuna koymak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments