Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başından su dökmek

Rüyada birinin başından su dökmek

Rüyada birinin başından su dökmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin başından su dökmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüyada başına su dökmek istediği evde oturacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su dökmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet eder.

Rüyada birinin başından su dökmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başa su dökmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin başına su dökmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada başına tuz dökmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına gül dökmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önüne su dökmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kazancını arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments