Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından aşağı su dökmek

Rüyada başından aşağı su dökmek

Rüyada başından aşağı su dökmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada başından aşağı su dökmek deneyim kazanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada baştan aşağı su dökmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada başına su dökmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Rüyada başa su dökmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Rüyada birinin başına su dökmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments