Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına gül dökmek

Rüyada başına gül dökmek

Rüyada başına gül dökmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına gül dökmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada başına gül dökmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Rüyada gül yaprağı dökmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül dökmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet eder.

Rüyada başına tuz dökmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başından aşağı su dökmek gam ve keder çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin başından su dökmek sevinç dolu haberler alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Rüyada başına su dökmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet eder.

Rüyada birinin başına su dökmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments