Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına su dökmek

Rüyada başına su dökmek

Rüyada başına su dökmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, makamından olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada başına su dökmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada başından aşağı su dökmek kazancın gittikçe azalacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başından su dökmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başına su dökmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Rüyada başına su dökmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada başa su dökmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına gül dökmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada başına tuz dökmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işarettir.

Rüyada su dökmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments