Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önüne su dökmek

Rüyada kapı önüne su dökmek

Rüyada kapı önüne su dökmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kapı önüne su dökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Rüyada kapının önüne su dökmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önüne su dökmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önünde su görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kazancını iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya su dökmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı önünde eşya görmek işinde dar boğaza gireceğine, başka işler deneyeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünü sulamak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde terlik görmek yüksek moralli olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kapı önü paspası görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments