Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe su dökmek

Rüyada bebeğe su dökmek

Rüyada bebeğe su dökmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe su dökmek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada bebeğe su dökmek biraz olsun hafifleyeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynar su dökmek kırgınlık yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir yere su dökmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine su dökmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bununla yüceleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zamanının boşa gideceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulur.

Rüyada klozete su dökmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada su dökmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada birine sıcak su dökmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments