Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin baş parmağını görmek

Rüyada birinin baş parmağını görmek

Rüyada birinin baş parmağını görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin baş parmağını gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada ayak baş parmağı görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, gözyaşı döküleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ baş parmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, Tövbe Edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments