Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bardağından su içmek

Rüyada birinin bardağından su içmek

Rüyada birinin bardağından su içmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, borçlanıp, hasta olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bardağından su içmek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada bardak dolusu su içmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada iki bardak su içmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bardaktan su içmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işarettir.

Rüyada birinden bir bardak su içmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kirli bardaktan su içmek güven kaybına uğrayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım bardak su içmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bardakla su içmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments