Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak dolusu su içmek

Rüyada bardak dolusu su içmek

Rüyada bardak dolusu su içmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, karşılıksız bırakmayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak dolusu su içmek gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada bardak dolusu su içmek çok günah işleyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada bardak dolusu su görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Rüyada bir bardak su içmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zenginlik sahibi olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cam bardakla su içmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, verimli olacak işler yapacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada yarım bardak su içmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada aynı bardaktan su içmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi bardak su içmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kırık bardakta su içmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına, nasiplerini alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments