Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakla su içmek

Rüyada bardakla su içmek

Rüyada bardakla su içmek sorunlarına da çözümler bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, çeşitleneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Rüyada bardakla su içmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada bardakta su içmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek borçların sonlandırılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kırık bardakta su içmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet eder.

Rüyada bardak bardak su içmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, darp edileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam bardaktan su içmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ekmeğin kesileceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Rüyada bardakla çok su içmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments